Over Vincent Edward Charles

 


Dit gaat ook al over

Vincent Edward Charles.

 

Verhalenverteller uit Rotterdam. Schrijver ook. Maar eerst nog even over die treinen en die eersteklas dinges: een keer wilde ik in de eerste klasse gaan zitten, maar ik redde het niet meer om een upgrade-ticket te kopen, qua tijd en stress. In onderling overleg met de twee conducteurs op de trein mocht ik toen toch op de luxe stoelen plaatsnemen. Dat was een heel avontuur.

 

Ik heb een foto gemaakt van het voorval met de trein op het perron. Samen met de conducteurs. Op verzoek kan ik die je toesturen. Het helpt dan om te drukken, klikken of toetsen (of iets van die strekking) op onderstaande button:

 

 

Over mij verder niet teveel tekst. Het gaat namelijk om mijn verhalen en die vind je onder de knop 'en ik vertel verhalen'. Voor het gemak heb ik daar met deze handige websitemaker ook een knop voor aan weten te maken. Komt 'ie:

 

 

Op mijn Tumblr staat nog een verhaaltje dat je hier niet vindt, mocht je onwijs enthousiast zijn opeens. Als je op de woordcombinatie 'mijn Tumblr' klikt (die eerste, NIET deze hier net met die aanhalingstekens), dan kom je daar automatisch, dus zonder verdere knop of iets dergelijks, terecht. Veel plezier daar, mocht je erheen gaan!